Vissza a kezdőlapra

Fióktörlés kérése

Add meg az e-mail-címedet, és küldünk egy megerősítő linket a fiókod törléséhez.

Figyelem: a 30 napos visszavonási idő után a fióktörlés véglegessé válik.

Google- és Facebook-fiókok törlése

Ha Google- vagy Facebook-belépéssel hoztad létre a fiókodat, itt is kérheted a törlését. Add meg a Google- vagy Facebook-fiókodhoz tartozó e-mail-címet, és oda küldjük a megerősítő linket.

A fióktörlés lépései

Add meg a fiókod e-mail-címét, nyisd meg az e-mailben kapott megerősítő linket, majd megkezdődik a 30 napos visszavonási idő. Ezalatt bejelentkezéssel visszaállíthatod a fiókot; ennek hiányában a törlés automatikusan véglegessé válik.

Törölt és esetleg megőrzött adatok

A véglegesítés törli a fiók- és profiladatokat, a hitelesítési adatokat, a saját szolgáltatási tartalmat és a feltöltött képeket. Közös csoportnál a működés fenntartásához szükséges rekordokat a rendszer átadhatja más jogosult tagnak vagy személytelenítheti. Jogi nyilatkozatok, biztonsági és auditadatok kizárólag a jogi igényekhez, visszaélés-megelőzéshez vagy a tájékoztatóban megadott megőrzési idő végéig maradhatnak meg; az elkülönített biztonsági mentések a mentési ciklus végén íródnak felül.

A pontos adatfajtákat és megőrzési időket az Adatkezelési tájékoztató ismerteti. Adatkezelési tájékoztató megnyitása